

Základ je jednoduchosť a poctivosť. Dobré mäso spoznáte čistou farbou, pevným povrchom, prirodzenou vôňou a zložením bez chémie.
Ak je mäso plné prídavkov, stabilizátorov a úromne neznámych zložiek, je to jasný signál, že ide skôr o priemyselný produkt než o poctivý výrobok. V HONTHUM Meat staváme na kvalite surovín a poctivom spracovaní. Preto je naša chuť prirodzená, vôňa autentická a zloženie čitateľné každému.
Pri výbere odporúčame zamerať sa na etiketu – čím kratší zoznam surovín, tým lepšie. Sledujte tiež spôsob balenia a dátum spotreby. Mäso by nemalo byť slizké, nemalo by mať nejednotnú farbu či podozrivý pach. Dôležité je tiež pozerať sa na výrobcu – či uvádza pôvod mäsa a výrobné postupy. Dôvera zákazníkov sa buduje cez transparentnosť. A práve to HONTHUM Meat ponúka – poctivé mäso, ktorému môžete veriť.
Vyhnite sa výrobkom, ktoré majú výrazne umelú vôňu, neštandardne dlhou trvanlivosťou a balením bez informácií o výrobcovi. Rovnako si všímajte cenu – ak je cena podozrivo nízka, často je to na úkor kvality. Niekedy je lepšie investovať do menšieho množstva kvalitného produktu, ako kupovať lacné alternatívy nejasného pôvodu. Zdravie a chuť vašej rodiny za to rozhodne stoja.